BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

28 May 2010

HUTAN DARA ATAU HUTAN BELANTARA ?

Salam semua..

nak tanye nie??
korang malam2 tido pakai ape ek??hehee..
mesti laa pakai baju tido kan..
kalo laki biasanyer tak pakai baju kan..
pakai boxer je kan..
e'eh..nak citer pasal apa nie???
hehehehee~

ada laa someone yang saya kenal nie..
pompuan laa..
dia suka sangat pakai baju kelawar tym tido..
kadang2 kalo panas..dia pakai kain batik je..
dia nie selalu tido awal..
& dia tido agak ganas laa..
sebab kain dia selalu terselak..
mula2 terselak sikit nampak paha..
makin lama makin tinggi kain dia terselak..
sampai nampak perut..
malu saya tengok..
bertambah malu lagi bila dia tak pakai pape kat dalam..
aisshhhh...!
boleh bayangkan tak saya tengok ape??
'hutan belantara' okeyh??!
sungguh NGERI..
saya sanggup kot tengok hantu malam2 dari tengok 'hutan belantara' dia..
masa 1st time tengok tu..
terus tutup lampu & tido..
wat xtau je..
esoknyer pon wat bodoh je..

malam esok & the day after that...
still jugak macam 2..
xde perubahan langsung..
tetap x pakai pakaian dalam...
kadang2 tu..
kitorang selimutkan dia..
yelaa..nak stay up kan malam2 nak study..
mane leh fokus study kalo tengok benda camtu..
ade jugak terniat nak tegur dia..
tapi takut dia malu plak ngan kitorang nanti..
terus pindah bilik..
kesian plak kat dia..
dah laa orangnya agak sensitif...

pernah gak sekali, ada orang nak masok bilik saya..
dia bukak je pintu terus ternampak 'hutan belantara'..
dia terus keluar & msg saya..
"wena, malu saya.. saya tertengok tadi.."
haa...kau baru sekali tengok..
aku setiap malam tengok..
lagi laa kesian..
sekarang nie pun dah imun dah..
hahahaaa~

korang nak watpe ngan orang camnie ek??
Entri - ROWENA CHASEZ
KOMEN - CERITA INI JADIKAN PENGAJARAN.

0 comments: